Hemma idag

Sitter hemma och är i dåligt skick. Började må illa igår kväll och i morse var jag helt däckad och kom knappt ur sängen. Ett väldigt diffust tillstånd som är svårt att beskriva och genast blir jag orolig att det är magkatarren som jag upplevde i våras som gör sig påmind igen.

I lördags servade jag Malin som körde Cykelvasan. Hon hade inga seedningslopp i benen och blev därmed förpassad till motionsklassen och för att krydda det lite extra körde hon därför på cykelcross. Det gick alldeles utmärkt. Cykelvasan är precis vad MTB-sporten i Sverige behöver och det är imponerande att det vuxit sig så starkt på bara två år. Varumärket Vasaloppet är otroligt starkt och marknadsför sig självt. Jag som satt i bilen funderar dock på hur det ska bli om det växer ytterligare. Det var faktiskt lite kaosartat i kön och då är jag ändå van att korsa bland cyklister med bil.

Malin passerar Evertsberg

5 kommentarer to “Hemma idag”

 1. ingrid lundgren säger:

  Kul med lite nya bilder och info om vad ni har för er! Häftig bild på Malin i färg OCH s-v.Hennie år en riktig GULLEGODING :)

 2. Öijer säger:

  Du tänker väl inte uppdatera snart?

 3. tomp säger:

  Öijer>> Vet inte. Har inte hänt så mycket sen sist…

 4. Öijer säger:

  Ingen dag är den andra lik.

 5. Gammgranne säger:

  Du magkatarr, låter inte najs. Ta det bananas! En avslappnande kopp te står alltid redo här, kom förbi vetja en kväll!

Lämna en kommentar