Vinterväder

Alla bitar har nästan fallit på plats vad gäller tävlingen. Sista problemet att lösa dök upp igår kväll då det uppdagades att PRO ska ha dans på Stora Björn på söndag em, vilket innebär att vår vägavstängning och bandragning kraftigt inverkar på deras angöringsväg till danspalatset. Stickan hade dock varit förutseende och redan tillsett att det finns strategiskt placerade publikpassager så att de danssugna pensionärerna kan ta sig förbi vår bana. Dansen startar kl 15 men de brukar anlända kl 14 enligt Galaxens nöjeschef, så det kan bli en fin publiktillströmning åtminstone tillfälligtvis imorgon.

Annars kretsar de mesta tankarna kring halkrisken på banan. Gräspartierna är inga problem men vi har ganska mycket asfalt som för tillfället är snorhala och det måste vi försöka ordna på något sätt. Tur att jag har bra hjälp av banjobbarna.

Själv är jag inte helt kurant. Det har varit lite för mycket ett tag nu och som vanligt för min del så signalerar kroppen med förkylningssymptom när den vill att jag ska bromsa ner. Så vi får se om det blir någon start idag och imorgon, jag har inte helt bestämt mig än.

Lämna en kommentar