Vilodag

Idag har jag vilat från träningen då det igår blev både styrka på gymmet innan jobbet och  stakintervaller på elljusspåret på kvällen. Hade planerat fem stycken fyra minutrare men körde en extra. Det är inte ofta det går åt det hållet. I alla fall inte för mig. Det är inte utan att jag känner mig lite extra duktig. Till råga på allt var det rekordtid på den sista intervallen.

Vilodagen firades med andra halvan av uppföljande revision på Tunabyggens miljöledningssystem. Jag var guide och det gick bra och vi får behålla certifikatet. Efter arbetsdagens slut bar det av mot Falun och Trotzgatan 3 där vi överraskade min mamma på födelsedagen. Cognacsflamberad pepparbiff till varmrätt och friterad västerbottenost till dessert blev det för egen del. Hennie åt pannkakor och glass. Det ena till varmrätt och det andra till dessert.

Lämna en kommentar