Veckoända i Mora

Malin och jag lämnade av Hennie hemma hos mormor och morfar i Mockfjärd i fredags eftermiddag innan det bar iväg upp till Björn och Isabelle Wrahme i Mora. Där bjöds det på premiärsovning av deras övervåning. Och som vi sov. Till halv tio i lördags och till nio idag. Det hör inte till vanligheterna direkt.

Förutom god sömn och trevligt umgänge, god mat, TV-spel, Vinterstudion och montering av badrumsmöbler så hann jag med två riktigt fina skidpass. Det första i många minusgrader från Hemus till Södra Hemulberg t.o.r. med sista 45 minuterna i försök till hög stakfart. Det andra idag som rent stakpass på Vasaloppsspåret i lämpligt före till Lundbäcksbackarna och hem igen. 59 km på 3:08  i aktiv tid.

Eftersom den här bloggen tenderar att vara lite för bildlös så bjuder jag på en sunkig mobilbild från gårdagens middag.

image

4 kommentarer to “Veckoända i Mora”

 1. Adam Steen säger:

  Grymt stakpass. Du är ju helsnabb! :)

 2. Jokkmokkstomten säger:

  Hemkommen från Savalen Norge där jag tog ett brons i Tomte OL ,läser jag Din blogg roligt att Du kommit igång med bloggandet så man får reda på hur formen är inför Vasaloppet.Åker nästa vecka på 14dagars tränngsläger till Alicante Spanien Hälsa från JOKKMOKKSTOMTEN

 3. tomp säger:

  Adam>> Äsch då.
  Tomten>> Grattis till bronset och ha det bra i Spanien så ses vi i Mora i mars om inte förr.

 4. Adam Steen säger:

  Jo, du blir farlig på Vasan!

Lämna en kommentar