Pallen

Farhågorna om dålig form kom på skam i vinterföret på Lugnet idag. Trots ett par vurpor och några tekniska missöden så tog jag min första pallplats i crosscupen efter segrande Emil Lindgren och gråhårige ungtuppen Mattias Nilsson. Jag var inte ensam om lite strul idag. Många hade problem i kylan och banan blev bitvis svårbemästrad då den frös ihop lagom till vår start.

Nilsson, Lindgren och Löfgren

Nilsson, Lindgren och Löfgren

Imorgon är det dags för vårt arrangemang i Folkets Park och givetvis oroar kylan en del. Ringde dock till Stickan innan min start och han var lugn sa han. Så då är jag också lugn. Nu är det snart läggdags, men först följer lite bilder från vår bana:

    

2 kommentarer to “Pallen”

 1. Mopers säger:

  Grattis gubben!

  Kul att du fick upp på pallen, och hoppas att det funkar idag på er egen tävling!
  Jag måste säga att du verkligen lyckades bromsa förkylningssymptomen du skrev om tidigare…..Eller är det hypokondrikern som spökar?!

  Ha det bra och hälsa familjen, här i Mora är det vattkoppor som gäller, men det kommer senare för Hennie!

 2. JG säger:

  Grattis Tomp. När de handlar om snö är de världsklas

Lämna en kommentar