Kurs i Stockholm

Bostadssociologin

Jag går en grymt bra utbildning via jobbet. Det är SABO (Sveriges allmännyttiga bostadsföretags branschorganisation) som håller i kursen Bostadssociologin som arrangeras i tre stycken tre dagars block där jag nu avverkat den första dagen på det andra blocket. Det har varit väldigt intressanta föreläsningar och många bra diskussioner hittills i ämnen som är högst aktuella hela tiden på jobbet.

Eftersom jag varit ordentlig och hållit igång löpningen hyfsat så kan jag vid sådana här tillfällen se till att kunna röra på mig mellan allt stillasittande och alla fikapauser. Idag blev det 6x4min längs Kungsholmsstrand, förbi Karlberg och i riktning mot Solna. Med isiga gångbanor och lite risig kista hade jag svårt att hålla trycket uppe och farten blev lite klen. På ett par intervaller snittade jag 3:40-fart och på de övriga strax över 3:50.

Jag bor granne med Belgobaren så strax väntar käk och en belgisk öl.

Lämna en kommentar