SM pepp

I morgon kör jag skido-SM i Gustafs. Sprint står först på programmet  och sen långdistans på söndag. Riktigt skoj ska det bli. Har dessvärre inte rört skateskidorna sen jag tävlade i Högbo 18:e december men det brukar kunna gå bra ändå. Eftersom tre dagar spenderats på kurs i Stockholm den här veckan så har det blivit dåligt med skidåkning. Såg därför till att få mig 50 minuter klassiskt med Toko Multiviola klister under skidorna nu ikväll. Det bet bra och jag testade flåset med en fem minutrare i diagonalbackarna upp mot Halla och ett ungefär lika långt stakdrag uppe på myrarna.

2 kommentarer to “SM pepp”

  1. Linapina säger:

    Lycka till och kör hårt.
    Men var inte för taskig mot dom som fortfarande satsar 100.

  2. Linapina säger:

    Lycka till och kör hårt!
    Men var inte för taskig mot dom som fortfarande satsar 100.

Lämna en kommentar