Lidingöloppet 2011

Så där, nu är jag anmäld och klar för Lidingöloppet i höst. Fick tips om att de börjar varna på hemsidan för att det kan bli  fulltecknat så då slog jag till direkt för att vara på den säkra sidan. Nu behöver jag bara kapa 7 kg, seeda upp mig några startled och köpa raceskor och löparlinne så är medaljtiden säkrad. Några pass löpning måste jag nog också hinna med  förresten.

Ett litet steg mot Lidingöloppet tog jag redan i morse då jag avverkade 4×4 inne på bandet. Hade lite svårt med steget efter helgens bravader på skateskidorna så jag fick nöja mig med 3:32-fart med 1,5% lutning.

3 kommentarer to “Lidingöloppet 2011”

  1. Hammer säger:

    Jäklar vad gött! Ska ta med dig på några långpass i lite för högt distanstempo under barmarkssäsongen =)

  2. tomp säger:

    Hammer>> Det låter bra det.

  3. ingrid lundgren säger:

    Det blir långt att gå från bussen i år igen, för att heja vid målet.Men det kan det nog vara värt, eller hur!?

Lämna en kommentar