Maserloppet 2011

Jag blev 4:a idag, drygt två och en halv minut efter Adam Steen som vann spurten mot Jan Mattsson. Janne som visar att han inte bara är en cyklist av rang utan även en riktig storfräsare på skidorna. Det ska bli spännande och se hur långt det räcker till för honom på SM nästa helg.

Själv är jag nöjd med dagen men tyvärr besannades mina farhågor om att klistret skulle påverka glidet. Jag märkte direkt från start att det blev onödiga luckor fram så fort det gick utför och jag fick ligga på hårt på stakpartierna för att hänga med täten. Fick ge mig innan det ens gått ett varv och ta mitt eget tempo. Jag gick sen en match mot David Andersson som gick ifrån mig ut på andra varvet men som jag sen började knapra in på mot slutet på tredje och sista varvet. Det gav mig positiv energi till avslutningen och jag lyckades ta mig förbi med tre kilometer kvar och slutade som sagt som fyra. Garmindata och resultatlista.

Mot mål

Lämna en kommentar