Företagsstafett

Tunabyggens fritidsförening ”After Work FF” ställde upp med ett lag i dagens företagsstafett på skridsko vilken inledde Korpiaden som pågår under helgen och Runn Winter Week som håller på fram till nästa söndag.

Idel glada miner och bra genomförda sträckor är sammanfattningen av vårt lags insats idag. Vi fick pisk av Kopparstaden med en knapp minut så det sved givetvis en stund men eftersom de hade hemmaplan så smälte vi snart prestigeförlusten. Vi hade dessutom ett tekniskt missöde att skylla på under sträcka tre.

Själv gick jag ut stenhårt på min sista sträcka och fick ont i ryggen efter bara någon minut, men kunde gneta på i bra fart ändå. De fem kilometrarna avverkades på 9:34 vilket jag tror var en av dagens snabbaste tider. (jag har inte orkat räkna efter i resultatlistan)

Tunabyggens lag

Lämna en kommentar