Vasaloppsboende?

Tunaintervaller igår och stakintervaller idag. Veckorna är sig lika.

Jag var jättenöjd att jag fixat vasaloppsboende tillsammans med Kvarnsveden för ett par dagar sedan, för att igår kväll få reda på att han som hyrt ut stugan till klubben under en herrans massa år beslutat sig för att sluta med det. Är det nån som har en idé var jag kan bo?

4 kommentarer to “Vasaloppsboende?”

 1. Magnus Nilsson säger:

  Hej Tomas!!

  Jag har samma problem med boendet……
  /nisse

 2. Rikard säger:

  Kanske kolla med Uffe Eriksson? När jag åkte 2007 bodde vi i Jonas Högbergs stuga. Perfekt belägen nära starten.

 3. Micke säger:

  Tunaintervaller?

 4. tomp säger:

  Micke>> Tunaintervaller = Löpintervaller i varierad form med Stora Tunas orienterare på tisdagar kl 18.

Lämna en kommentar