8:a på Engelbrektsloppet

Idag blev jag jättetrött i de Norbergska skogarna. Kan konstatera att jag fick släppa tidigt i en diagonalbacke även denna helg, så det behöver jag gnugga lite extra på. Gustav Hall, Stefan Sunnerberg och Tobias Johansson släppte typ samtidigt och vi bildade en jagande klunga där Gustav gav sig först. Vi andra tre hjälptes åt bra men med ungefär milen kvar så drog Sunnerberg iväg som ett skott och jag började bli riktigt krispig. Jag försökte hålla drivet uppe men tappade mycket tid bara på de sista fem kilometerna. Blev 8:a och det är jag nöjd med. Jimmie Johnsson vann. Jag åt en wienersemla på Elsa Anderssons konditori i väntan på prisutdelningen.

Nu blir det inga fler långlopp innan Vasaloppet, men med skidO-SM i Ume nästa helg och förhoppningsvis ett par långpass så tror jag att jag ska vara förberedd så det räcker.

Lämna en kommentar