Inför Vasaloppet

Lite drygt ett dygn kvar till starten av Vasaloppet och det är som vanligt en extra anspänning inför denna storslagna tävling. Jag har haft ett par bra månader utan sjukdomar och med bra tävlingar och helt ok träning så grunden för ett bra lopp ska finnas där. Tyvärr har den sista veckan kantats av lite strul då jag både haft en mage som krånglat och sen igår en hals som inte är vad den borde. Att klara topp-100 har varit målet för året men jag tror det kommer bli tufft. Vi får se på söndag.

Fick i alla fall med mig ett bra pass i onsdags då Malin och Hennie lämnade av mig i Tennäng och sen åkte jag ner till Hemus i strålande vinterväder. Sen dess har det blivit vila, men i morgon måste jag röra mig en sväng om jag ska kunna ta mig upp för första backen utan att avlida.

image

Lämna en kommentar