Vätternrundan ver. 1

Den längre versionen kommer ikväll.

Allt gick bra i Masgruppen. Samarbetet var på absolut topp till Jönköping, sen började milen och tiden ta ut sin rätt så upp mot Hjo/Karlsborg var vi periodvis knappt 15 man som gick runt. Det rullade på i väldigt bra fart ändå men det slet hårt på mig. Jag fick ett rejält sjunk strax innan vi vände söderut mot Motala och fick vila lite i svansen i 10 minuter och kunde sen vara med och gå runt fram till sista milen då de riktigt starka drog på i ett överdjävulskt tempo. 6:52 var vi väldigt nöjda med.

2 kommentarer to “Vätternrundan ver. 1”

  1. Lars säger:

    Riktigt starkt jobbat, och grattis till den informella segern över Sub 7!
    Kul att ses innan start.

  2. tomp säger:

    Lars>> Tack! Såg att det gick bra för dig också trots lånecykel, och ja, det var riktigt roligt att träffas. Det hade jag inte riktigt räknat med när jag åkte till Motala.

Lämna en kommentar