Fortsatt förkyld

Det vill liksom inte ge sig med snorigheten, så jag måste tyvärr ställa in morgondagens planerade resa till grannstaden Falun och dess fostrande crossträning. Spenderar kvällarna funderandes och jobbandes med vår deltävling i cupen nu då jag inte kan träna som tänkt. Är ju rätt bra det med. Idag insöp jag lite värdefull stämning genom att spana in crossdelen på sport.be.

Lyckades slå på eurosports websändning precis när Johan Lindgren startade på U23:ornas tempo-VM i Varese idag och sen gick jag och fikade och tog hand om disken i fikarummet (det var min tur idag igen tydligen) och blev lagom klar till han spurtade in i mål. 15:e plats var bra tycker jag, men jag gissar att det kanske sved lite att vara så nära topp-tio. På torsdag smäller det på riktigt då herreliten kör. Dessvärre är jag bokad på möte hela eftermiddagen för annars var det läge för lite kompledigt.

Imorgon startar vi igång Borlänges nästa stora skolprojekt genom uppstartsmöte för projekteringen av ombyggnaden av Kvarnsvedens skola. Blir skolmat till lunch…

2 kommentarer to “Fortsatt förkyld”

  1. Hammer säger:

    Krya på dig!

  2. lozdav säger:

    sftruumzqijrmbvkbwfdozlgsinspf

Lämna en kommentar