Baksmälla

Arrangemanget gick bra. Många var jättenöjda både med bana och allt runt i kring och vi har fått många lovord i efterahand vilket givetvis värmer gott. Själva tävlingen för egen del gick sådär. Kom min vana trogen iväg ganska dåligt och hade svårt att avancera i spåret som blev i snön. Täten seglade därmed i väg direkt och jag kämpade om 5-6 platsen. Blev tillslut sexa, Emil Lindgren vann igen. Många vänner stod längs banan och jag hade gärna klämt till med ett toppresultat när stödet var så gott, men kombinationen tävlingsledare/tävlande är ej att rekommendera om man vill prestera på topp. Jag åkte liksom och tänkte på annat långa stunder. Spanade in PRO-dansarna som hade trafikkaosfest på Vasagatan, funderade på hur stort slitaget på parken skulle bli, undrade om Janne äntligen blev nöjd med priserna i gubbklassen osv osv. De sista varven då jag insåg att jag skulle bli femma eller sexa åkte jag faktiskt och njöt lite också, tävlingen hade ju liksom rotts i hamn då och jag kunde slappna av lite, åtminstone mentalt. Så det var kanske inte så konstigt att jag inte bjöd Fredrik på hårdare motstånd på slutarvet.

I den här tråden på HappyMTB har Harri Manni sammanfattat dagen i bilder på ett utomordentligt sätt:
http://happymtb.org/forum/read.php/1/996004/page=1

Nu är jag dessvärre helt under isen efter helgens urladdning. Kroniskt trött, snorig och har ont i huvudet. Så det får bli helvila några dagar så kanske jag kan komma igång igen kommande helg.

2 kommentarer to “Baksmälla”

 1. Mats (CK Valhall) säger:

  Tack för en kalasfin tävling Tomas!
  Vädret och temperaturen kan man ju inte styra – men banan och arrangemanget var i toppklass.
  Jag drömmer redan om att ev. ge Janne en match i gubbklassen nästa år – utan snö. ;-)

  Såg nyss att det t.o.m. står om tävlingen på italienska sajter:
  http://www.solobike.it/visualizzanotizia.php?news_id=70774

  ;-)

 2. Janne.J säger:

  Fy fan tomas det var årets bästa prisbord.
  Jag vet inte om jag är färgad men nog var det årets bästa cross arrangemang också.
  Grymt jobbat.

Lämna en kommentar