I väntans tider

Jag har idag min fjärde semesterdag och ingen bebis har börjat meddela sig om nedkomst än. Så vi väntar spänt vidare och försöker aktivera oss på hemmaplan och i närområdet för att dagarna ska rulla på.

För egen del väntar jag på att kroppen ska hela sig igen då jag har fortsatta problem med högerljumsken sen Vansbrosimningen och kan egentligen inte träna nåt vettigt. Försökte mig på lite MTB förra veckan och det kändes ok till en början så länge jag satt ned. Efter andra försöket så blev ljumsken klart sämre så då fick jag lägga ned dom ambitionerna. Försökte mig därefter på att promenera i skogen kombinerat med bålstyrka och då blev det om möjligt ännu sämre. Igår spenderade vi eftermiddagen vid sommarstugan på Hellmansö och då passade jag på att paddla lite och det är det enda försöket till alternativ träning som inte gjort att jag fått ont. (förutom träningsvärk förstås)

Nu ska jag ta ett par dagars helvila för att se vart det vänder och på måndag morgon har jag tid hos Leon Spiller för att försöka få hans hjälp att reda ut krämporna. Om inte det krockar med förlossning vill säga.

2 kommentarer to “I väntans tider”

  1. ingrid lundgren säger:

    Vi väntar också med spänning!Den största Lyckan i livet är ju en liten Baby.
    Tråkit att du fått sådana problem efter Vansbro!Hoppas att du får bra hjälp på måndag!
    KRAMAR till er alla från Faster Ingrid

  2. jokkmokkstomten säger:

    Hemkommen från Tomtekonferensen i Köpenhamn där vi var 120 Santas från 20 länder,vänttar jag rapport om tillökningen . Lycka till önskar Jokkmokkstomten

Lämna en kommentar