Det blev en dotter

I morse kl 6:53 kom vår efterlängtade guldklimp ut i det fria. Vi var beredda hela gårdagen då värkarna hade startat under natten men de blev inte tillräckligt täta förren till kvällen. Halv nio igår kväll var vi på plats på förlossningssalen och efter en lång natt där Malin stod för showen (vilket hon gjorde med den äran) så såg så äntligen vår andra dotter dagens ljus strax innan tuppen sagt kuckleliku, klockan är sju.

Hennie jublade i telefonen när vi berättade att hon fått en lillasyster och i eftermiddags då hon besökte BB fick hon agera storasyster för första gången och stoltheten visste inga gränser. Malin och yngsta dottern (som inte fått något namn ännu) vilar förhoppningsvis upp sig just nu och jag och Hennie håller ställningarna i Skräddarbacken och försöker förstå att vi utökat vår lilla familj med en ytterligare medlem.

Ni får hålla till godo med en sunkig mobilbild så länge eftersom finkameran är kvar på BB.

4 kommentarer to “Det blev en dotter”

 1. jokkmokkstomten säger:

  Gratulerar till ännu en fin ficka Väntar med spänning på vad hon skall heta Många kramar till Er alla från Jokkmokkstomten

 2. Familjen Malmberg säger:

  Grattis till flickan.
  Familjen Malmberg

 3. Magnus Nilsson säger:

  Grattis Grattis!!!!

  Önskar Magnus Nilsson

 4. Johan Gustafsson säger:

  Stort Grattis till Er.
  Johan Gustafsson m. familj

Lämna en kommentar