Nöter sadel igen

Nu så tränar jag igen. Rull igår kväll i mörkret en timme och distanstur på crossen i dimman i morse. Blev knappa fyra timmar i sadeln idag vilket kändes som en bra start. Fick sällskap av kaminmurarn Frykberg från klockan 8 och vi tog en vända söderöver mot Romme-Gustafs-Torsång för att sedan ansluta till BCK-träningen kl 10 där det var ytterligare sex stycken distanssugna cyklister. Blev nästan exakt samma runda en gång till vilket var lagom spännande. Men det gäller ju att inte ha för roligt så här tidigt på vinterträningen för då är det ju risk att man blir kräsen tillslut. Min nya Shimano SH-MW80 vinterskor fick sig ett första test idag. Ojojoj vad skönt det var, inte tillstymmelse till kalla tår där inte.

Ikväll är det BCK-årsavslutning uppe i Bergebo motionscentral. Hoppas på marrängsviss till efterrätt som ifjol.

Lämna en kommentar