Flinta Vestling Invitational & Salomon Trail Tour Falun

I onsdags fick jag frågan från Johan Henriksson om jag ville hoppa in som reserv i multisporttävlingen Flinta Vestling Invitational i samband med Scandinavian Outdoor Games på Lugnet. Löpning, MTB och paddling omvartannat stod på menyn.

Lite ångest hade jag innan start då benen var kassa efter föregående helgs orienterande och pollensnoret täppte igen näsan. Det funkade dock helt ok hela racet. En fotvrickning på första löpprologen och en kanadensare som vare sig gick fort eller rakt under paddlingen var de enda missräkningarna. Vi slutade 7:a efter att ha plockat många placeringar på att cykla rätt på sista MTB-sträckan. Som helhet var det skitkul att vara med och återuppleva lite gamla minnen på multisportarenan tillsammans med Henriksson,  men nog blev jag ganska mör av ca 4:40′s nötande i Faluomgivningarna. Resultatlänk.

Familjen var med och hejade och passade på att besöka begivenheterna på Scandinavian Outdoor Games medan vi var ute och multisportade.

På söndagen var det Salomon Trail Tour på agendan. Jag var anmäld sen tidigare på 10 km banan, men det var inte med några särskilt sprittande ben jag vaknade på söndag morgon. Tävlingen gick väl sådär. Jag hade ingen spänst kvar i benen så det blev gnettempo mest hela banan. Uppför gick det ändå ganska bra, men utför gick det riktigt dåligt. En kombination av trötta ben och lite feghet med den hårt tejpade foten tror jag var de största orsakerna till det. Jag är trots allt ganska nöjd att kunna springa ganska fort trots att kroppen inte alls ville. En bra träningshelg blev det definitivt. Resultatlänk.

1 kommentar to “Flinta Vestling Invitational & Salomon Trail Tour Falun”

  1. Crillelille säger:

    Härligt att se dig multa igen!

Lämna en kommentar