Fars dag

Gick upp i ottan och spenderade de första fem timmarna på cykeln. Fick sällskap av Fredrik idag igen och det var såklart nice, som han brukar säga. Blev en fin runda ner mot Hedemora i mörker, dimma och duggregn.

 

Väl hemma firades min första fars dag som far med ett paket från Hennie innehållandes kaffe och praliner. Hon vet då vad pappa tycker om.

Sen bar det iväg till Paradiset där kärntruppen ur Rastlösamorsor inklusive farsor gick ut på höstpromenad på Tjärnaberget med efterföljande bastu och korvgrillning hemma hos Johanna och Björn. Tanken var egentligen att vi skulle besöka Per Gynts grotta men eftersom vädret var lynnigt så blev det plan B istället vilket blev minst lika bra! Speciellt eftersom jag fick nöjet att smaka Johannas grymt saftiga philadelfiaostkaka som var en sann njutning för en kakälskare som mig.

2 kommentarer to “Fars dag”

  1. Bergkvist säger:

    Fika är gott. Mycket fikabröd ska det vara!!!

  2. Ingrid Lundgren säger:

    En LYCKLIG FAR med en liten GULDKLIMP på ryggen!

Lämna en kommentar