Kramp

Stora Ledningsgruppsmötet slutade kl 15 idag så jag tog tillfället i akt och slungade mig på cykeln hem för att hinna se avslutningen på tempo-VM. Gustav levererade ju nästan igen vilket imponerar. Man undrar dock om det inte kan vara positivt med lite radiopepp på slutet när det är så jämnt och man har tider att gå på. Jag hade då tyckt det iaf. Men han kanske hade radio den här gången? Fredrik gjorde det ju riktigt bra också, hoppas det räcker till det kontrakt han eftersträvar.

Efter sändningen tänkte jag passa på och få känna på det fina vädret eftersom snornäsan blivit bättre. Var grymt härligt och grensla räsern igen och jag planerade en sväng runt St Skedvi. Vid Dalvik började det dock streta i framsida lår på samma sätt som jag kan få ibland när jag springer eller går och är överansträngd i musklerna. På cykel har jag dock aldrig känt nåt förut och jag stretade vidare med förhoppning om att det skulle ge sig om det fick blöda igenom lite mer trots att det ömsöm högg, ömsom sved i muskeln. Bortom Strand var det dock helt kört då det onda spred sig till hela låret och jag fick ringa efter Malin som fick slänga sig i bilen tillsammans med Hennie och åka och hämta mig. Snällt! Jag försökte rulla tillbaka i sakta mak för att möta dem, men det blev bara sämre och sämre och tillslut fick jag kramp i skinkan också bara för att jag satt så konstigt. Vilken skit! En timme rull i solen fick jag i alla fall och det är ju inte fy skam. Vet inte vad det här beror på, men det är en grymt konstig känsla och liksom inte vanlig kramp som man får när man anstränger musklerna. Hade varit fint om Anders Åkerman bott kvar i Borlänge nu, men jag får försöka kurera mig själv bäst det går. Måste ju bli bra till på lördag då det är TCT-avslutning.

Fick igår klart med Roberto Vacchi som speaker till crosstävlingen vilket känns kanon! Han har förmågan att få fart på tävlingarna och är en viktig framgångsfaktor. Nu ska vi ha in lite sponsorer och sätta fart på marknadsföringen så kommer det bli riktigt bra tror jag.

5 kommentarer to “Kramp”

 1. Tom säger:

  Shit vad du uppdaterar, hinner inte riktigt med!

 2. Sofia R säger:

  Tycker vi skall göra slag i saken och frakta hit Anders Å som vi har pratat om. Han skulle ju kunna få bo i en fin-hytt över bildäck på färjan till och med. Skulle även jag behöva en genomknäckare efter all ansträngande träning (framför datorn på skrivbordsstolen).

 3. tomp säger:

  Tom>> Det är så spännande och nytt med en blogg…. än så länge.

  Sofia R>>Ja, vi kanske borde räkna på det där med Aåma, och ja, det är nog det jag också lider av dessvärre. Skrivbordshöftböjare.

 4. Mopers säger:

  Snyggt jobbat Tomp! Du kan då hänga med i utvecklingen med bloggar och grejer! Jag kommer att läsa åtminstone en gång i veckan när jag får lite tid över i min stressiga!? pappaledighet!

  Ha det gott och hälsa familjen!

 5. Majjo säger:

  Förstår att du vill hänga med som Mannie i bloggvärlden. Undrar vartifrån du fått din inspiration? Rastlösa eller awasteof…?

Lämna en kommentar