Tandläkaren

Var hos tandläkare Immler i Mockfjärd idag efter inrådan av svärföräldrarna. Det var ett tag sen sist kan man väl säga. 10 år sedan. De senaste åren har jag våndats över hur mycket hål etc som skulle upptäckas när jag väl gick till käftis och därför förhalat besöket av någon outgrundelig anledning. Det lär ju inte direkt ha blivit bättre av att vänta. Men idag var jag där som sagt. Fem hål, två lagade han direkt och resten tar jag i början av december. Landar nog på runt fyra tusen totalt och det är ju inte särskilt farligt om man slår ut det på de tio år jag inte kollat tänderna.

Spinnade med klubben idag, var seg och kom inte upp i puls. Kanske satt gårdagens pannlampstur till backarna i grannkommunen i benen fortfarande. Morgonintervaller väntar i morgon.

3 kommentarer to “Tandläkaren”

 1. Adam Steen säger:

  Kul att du har fixat en blogg!

 2. Mopers säger:

  Mors!

  Tandläkarbesök har en tendens att svida i plånboken för stunden men som sagt det är ju ingen större utgift sett till årsbasis! Jag var själv till min tandläkare i Mora i somras efter 8 års frånvaro, klarade mig undan med lite tandsten och ett hål!

  Förresten, undrar om han Immler har en fru/sambo som jobbar/har jobbat som lekisfröken i min hemby Djurmo i slutet av 70-talet, i så fall var hon min fröken, en mycket bra sådan!

  Hälsa familjen!

 3. Ingrid Lundgren säger:

  Men vad har ni gjort denna helg? Själv jobbar jag fram till Jul.

Lämna en kommentar