Marcus Hellner

Kom hem från Jönköping nyss och kollade direkt in lite klipp på svt.se från dagens världscuppremiär i Gällivare. Gåshud och tårar i ögonvrårna då Hellner klev upp på pallen! Skänker också en tanke till min gamle lumparpolare Anders Södergren och hoppas verkligen att allt går hans väg den närmsta tiden. Han har haft nog med motgångar.

Crosstävlandet då. Jo det gick bra, blev fyra. Dock långt efter tättrion Lindgren, Darvell och Ericsson. Hade hoppats på bättre känsla men tar gärna den nästa helg istället. Mässan var också okej och jag hann både stå en stund i Stevens-montern och vara med på lagpresentation med Cykelcity. Nu ska jag sova, distans imorgon.

1 kommentar to “Marcus Hellner”

  1. Bergkvist säger:

    Bra kört i Jönköping Tror det blir medalj för dig på lördag.

Lämna en kommentar