6:a på cykelcross-SM

Det blev ingen klang och jubelföreställning för min del idag, men inget bottennapp heller. Banan som Mölndals CK lagt i Skatås var riktigt crossmässig. Lera, sand, trapp och asfalt i en härlig mix. De tekniska partierna var dock inget för mig idag som hade dåligt flyt i kurvorna och som dessutom besvärades av obefintliga bromsat från varv 1, vilket gjorde att missödena var något för många för att det skulle vara roligt. Stred ett tag med Mattias Nilsson om femte platsen men fick ge mig mot honom efter ungefär halva tävlingen. Jens Westergren vann en snygg seger före Emil Lindgren och Fredrik Ericsson. Darvell var fyra, Nilsson femma och jag sexa. Det var ett resultat jag egentligen kunnat räkna med men jag hoppades ju såklart på att få till det rejält när det var SM och allt.

CX-SM Skatås foto: sportklungan.se

CX-SM Skatås foto: sportklungan.se

Träffade Mattias Reck efter tävlingen och pratade om träning. Han ska hjälpa mig att bli ännu mer cyklist är det tänkt, och det känns riktigt bra att få hjälp att styra upp det hela. 

Har precis grisat ner rejält i duschen här på hotellet efter cykel- och klädtvätt och för tillfället känns det ganska bra att ha eget rum. Tanken var att Kalle Sandell också skulle bo här men han är dessvärre förkyld så nu får jag alltså klara mig själv.

Hennie är magsjuk. Hon lät riktigt ledsen när jag pratade med Malin för en stund sen och helt plötsligt kändes det inte ett dugg kul att vara i Göteborg på cykelcrosstävling och bo på hotell när jag borde vara hemma och ta hand om tjejerna.

1 kommentar to “6:a på cykelcross-SM”

  1. Ingrid säger:

    Såg dig i TV-rutan!

Lämna en kommentar