Magproblem

Fick magsjuka natten till söndag nere i Göteborg. Därav ingen start i cx-cupfinalen och dåligt med uppdateringar. Blev en tung dag där nere. Såg lite av tävlingen, sov ett par timmar i bilen och såg lite av tävlingen igen. Lagom till hemfärd började jag få riktigt ont i magen, troligtvis pga hunger. Åt därför lite blåbärssoppa och smörgås men då blev det ännu värre och jag fick så ont i magen att jag lyckades med konststycket att svimma sittandes i bilen strax utanför Alingsås. Tur att det var Fredrik som körde! Allt återstående maginnehåll kom i alla fall ur efter svimningen och efter det blev det något bättre så att vi i alla fall kunde fortsätta hemresan. Somnade i stort sett på stört och vaknade i Ludvika.

Spenderade måndagen i sängen men igår var jag piggare och var på jobbet igen. Det gillade dock inte min mage så i natt var det dags för magknip och rännskita igen. Är hemma nu och småjobbar lite och försöker äta magvänliga saker. Typ mosad potatis och morot. Jag är hungrig!

5 kommentarer to “Magproblem”

 1. Ingrid säger:

  Stackars dej! Hoppas Hennie är bra nu! Själv jobbar jag sen 3 v.o till Jul. Kul .

 2. Hammer säger:

  Det kostar att ligga på topp! Krya på dig

 3. Mopers säger:

  Jag har sett dig svimma sittandes på en badring i Italien, så jag är inte förvånad!

  Krya på dig!

 4. Daniel säger:

  Då är vi två… har också haft problem med magen sen i söndags och haft feber tills igår, själv lever jag främst på fil…

  Kanske vore på sin plats med ny fettprocentsvägning i slutet av denna vecka :)

 5. tomp säger:

  Mopers>> Hamnade inte med huvudet i soppan den här gången i alla fall.

  Daniel>> Va skönt! Då kan vi ju tycka lite synd om varandra.

Lämna en kommentar