Bootcamp Karlskrona

Jag blev bättre i magen efter fem dagars magsjuka i torsdags och kunde äntligen börja fylla på depåerna igen. Bestämde mig därför att följa med på lagets ”överlevnadshelg” i Karlskrona, men var lite nervös hur jag skulle reagera efter den lite annorlunda uppladdningen. Fyllde dock upp rejält under fredagen så jag var med i matchen igen framåt kvällen.

Efter en kort genomgång inne på Aktiva Sports Club bar det rätt ut i skogen för nästan två dygns strapatser fyllt med vandring, lägerliv, lagövningar och prövningar, jävlar anamma, lera och skratt. Bland annat. Den långa sträckan tog ut sin rätt då fötterna var det som tog mest stryk hos alla och nästa gång Gurra börjar prata fotvård tror jag vi lyssnar lite bättre.

Fick äran att glädja kamraterna med några felnavigeringar under helgen vilket bevisar två saker: Att man inte kan leva på gamla meriter hur länge som helst och att Robban borde funderat på en orienterarkarriär.

Kan bara konstatera att jag är med i ett grymt lag där alla gjorde enastående insatser i Karlskronaskogarna och att jag redan ser fram emot nästa läger.

Linkan och Bjelkmark lunchar

Linkan och Bjelkmark lunchar

Lämna en kommentar