Träningsvärk

Började vägen mot cykelsäsongen på riktigt i onsdags. Dvs efter Recks plan. Var lite för optimistisk dock med vikterna på gymmet och har svårt att gå på toa nu utan att hålla i mig i väggen. Tyckte jag tog det lugnt och försiktigt, men icke. Hade kanske inte helt återhämtat mig sen Karlskronaäventyret heller. Hur som helst så tar det nog bara ett par dagar tills benen är i normalt tillstånd igen. Eller kanske inte, eftersom vi ska till Lövåsen i helgen med tre ytterligare småknoddar inkl föräldrar och åka skidor. Första klassiska passet för året brukar ju kunna ge en del ljumsksmärtor. Kul ska det bli hur som helst.

1 kommentar to “Träningsvärk”

  1. Ingrid säger:

    Avundsjuk på helgens skidtur. Här nere bara regnar det.Förra fredan testade klassen en plastisbana. Jättetrög o tråkig.

Lämna en kommentar