Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Det var egentligen meningen att det här inlägget skulle handla om mitt gästspel i Svenska skidorienteringscupen som gick av stapeln i Harsa i de hälsingländska skogarna i helgen. Nu blev det inte så dessvärre. Vaknade nämligen natten till i fredags med fruktansvärd magknip och en stund senare brakade det loss med ytterligare en magsjuka.

Fredagen spenderades mest med feber i sängen och lördagen i soffan. Mådde bra lördag kväll och hoppades att jag skulle vara ännu bättre igår men så blev det inte då magen satte fart på natten igen. Var grymt less igår och fick ingenting gjort då bristen på föda i tre dagar började ta ut sin rätt. Lyckades i alla fall skruva på skärmar på vintercrossen, men det blev snett och jävligt och behöver sig en justering till innan det blir cykelbart.

Är på jobbet idag och har ätit mat, men mår fortfarande piss. Var meningen att jag skulle starta en hårdvecka idag men får nog skjuta på det tills jag är tillbaka ordentligt igen.

2 kommentarer to “Det blir inte alltid som man tänkt sig…”

  1. Bergkvist säger:

    God Jul Å gott nytt år

  2. Ingrid säger:

    God Jul o Gott Nytt år önskar Jokkmokkstomten med släkt i Uppsala

Lämna en kommentar