God fortsättning!

Sådärja, nu är jag på banan igen. Egentligen har jag väl varit det några dagar men inte prioriterat bloggandet särskilt mycket. Magen har till slut justerat till sig och nu känns den som vanligt igen. Fick ta det lite lugnt med julmaten och kanske var det lika bra det.

Julen blev för övrigt väldigt avslappnad och lyckad. Vi var med min familj hemma i Falun på julafton och med Malins dito i Hulån på juldagen. I år blev det dock ingen cykeltur dit då det var lite för långt för min oigångsatta kropp och intaget av Malins farmors mat fick därför hållas mer taktiskt för att nå den avslutande marängtårtan utan att gå i väggen. Gick bra. 

Bjuder på en liten bildkavalkad från jul (muspekaren över bilden för beskrivning):   

Har de senaste dagarna satt igång efter Recks program igen och det känns bra. Dock inte under dagens distanspass som var ett av de märkligare jag varit med om. Första 2-2,5 timmarna gick bra men sen gick jag tom på typ en minut och var tvungen att ta en banan och en sipp gel för att sluta kallsvettas. Det höll sen i en timme till då det var stopp igen med ännu kortare förvarning och ytterligare en gelslurk var nödvändig. Nästa gång var efter knappa fyra timmar med tjugo minuter kvar hem. Kom sen hem, duschade, åt lunch och däckade i sängen bredvid Hennie. Skumt. Finns mycket det kan bero på att jag funkar så här men mest troligt är väl att jag inte riktigt hämtat mig efter magproblemen. På’t igen imorrn bara så får vi se hur det går. Får dock vara lite extra uppmärksam så att det inte blir ytterligare bakslag i form av sjukdomar.

4 kommentarer to “God fortsättning!”

 1. Tom säger:

  Mmm, den är mysig den där kallsvettiga väggen…

 2. Jokkmokkstomten säger:

  Roligt att se fina bilder från julafton. Firade jul i uppsala hos Ingrid efter att ha jobbat med fem tomtebesök på julafton. Åker på nyårsdagen till Savalen i Norge för att tävla i TOMTARNAS Wintergames .Vi blir ca 80 tomtar från i stort hela världen Tackar för fint julkort på Hennie och önskar GOTT NYTT ÅR Från Jokkmokkstomten och Birgitta

 3. Ingrid säger:

  Kul bilder på Hennie! Äntligen skridskopremiär för mig.Härligt.

 4. Mopers säger:

  Gott nytt år på Er alla från familjen Mopers!

  Har du bestämt några tävlingar framöver ifall jag skall börja träna?

Lämna en kommentar