Helgen snart över

och jag sitter redan på jobbet. Är dock bara här för att hämta och lämna lite filer via nätet då vårt Bredbandsbolagsabbonemang inte kommit igång än.

Har haft en bra helg träningsmässigt. 4 h igår: Skräddarb-Gustafs-Silvberg-Säter-Skedvi-Strand-Torsång-Naglarby-Romme-Skräddarb. Stötte på Fredrik Ericsson i Strand och fick sällskap sista 1,5h ungefär. Perfekt då det automatiskt blev en ökning av farten på slutet av passet precis som planerat. Problemet var bara att den fartökningen fick mig att gå helt tom på energi sista 10 min. För att förnedra mig ordentligt körde Fredrik ifrån mig med enbenstrampövning och sen sköt han på mig så att jag i alla fall slapp hoppa av och gå. Skönt.

Idag var det styrkeuthålliget på testcykeln på morgonen och sen 70-20 och 45-15 löpintervaller + balansboll på eftermiddagen.

Nästa vecka startar bokslutshetsen på jobbet. Det ser jag inte fram emot.

1 kommentar to “Helgen snart över”

  1. Janne.J säger:

    Lustigt du körde exakt samma runda som vi drog på lördagen.Enda skillnaden vad jag förstår är väl vårat obligatoriska fika stopp :)

Lämna en kommentar