Växelöra

Var och kollade cyclocrossbanan vid Folkets Park med banansvariga idag. Blir roligt. Tyvärr så körde jag sönder växelörat då en länk på kedjan havererade och fastnade i bakväxlen vilket gjorde att jag trampade av växelörat. Stickan och Anders puttade mig ner till Cykelcentrum där jag med hjälp av Jocke hittade ett något sånär likt öra som sedan filades till hyfsad passform. Räddade morgondagens träning där som tur var för idag blev det inte mycket med den saken. 50 min med snittpuls 96, det blir man varken snabb, stark eller snygg av.

Hennie växer så det knakar och det ser inte ut att var långt borta till hon kommer på hur man kryper. Hon och Malin var därför på Ikea idag och skaffade en massa prylar för att säkra hemmet. Jag åkte på montering av grind vid trappen vilket jag började med ikväll, men det får vänta till i morgon då jag måste borra lite i väggen och det gör jag helst när Hennie är vaken.

Lämna en kommentar