Raderade kommentarer

Får sjukt mycket skräp som kommentarer till den här bloggen och ibland verkar jag ha varit lite för ouppmärksam då jag raderat och råkat tagit bort vanliga kommentarer i farten. Det har alltså inte varit min avsikt att censurera på något vis, så fortsätt gärna kommentera. (så får vi se om jag kan hålla fingrarna i styr)

2 kommentarer to “Raderade kommentarer”

 1. Repwgkky säger:

  comment5, Sitemap100
  , 036878, Sitemap72
  , %-[, Sitemap96
  , qccb, Sitemap53
  , ndk, Sitemap85
  , 7573, Sitemap119
  , :( ((, Sitemap124
  , gkq,

 2. Slfikrey säger:

  rgis knoxville bob sheppard resources about art prints remote control allegro mbc code brad paisley amazing grace ritchie beams brick nj tax map raleigh commercial property real life size doll recipes of chad

Lämna en kommentar