Träningsrapport

Känner mig som en idrottare igen nu. Det blev två riktiga skitdagar på jobbet med totalt 30 timmars arbete måndag och tisdag med pizza, godis samt kaffe och varm choklad från kaffeautomaten för att hålla hjärnan igång. Tillsammans med total fysisk inaktivitet framför datorn så kände jag mig fet, otränad och eländig trots att det knappt gått ett par dygn sen jag tränade sist.  Jag upphör aldrig att förvånas hur snabbt det går att mentalt förpassa mig själv till loserträsket när jag inte får tillräcklig dos träningsendorfiner.

Därför kändes det som en befrielse att bara göra 9,5h på kontoret igår…vilket gjorde att jag både hann natta Hennie och köra mig riktigt slut på testcykeln som planerat. Kombinerade styrkeuthållighet/snabbhetsintervaller blev det där jag nästan lyckades pressa upp mig mot maxpuls på sista vilket gjorde mig trött och golvet i vårt framtida gästrum extremt blött. Tror att testcykeln blir förpassad till skrubben sen då vi fått ordning på kartongkaoset där.

I morse blev det 70/20 löpintervaller innan jobbet som gick ok trots att vaderna inte återhämtat sig sen förra duvningen. Har inget löpsteg och har svårt att klämma upp pulsen då det inte går uppför vilket gjorde att jag försökte utnyttja alla Skräddarbackens motlut för att få så mycket tid som möjligt i den riktiga okomfortzonen. Blev ca 20 minuter totalt på 37 minuters intervaller vilket var lite mindre än vad jag tänkt. De andra 17 minutrarna spenderades ju iofs strax därunder så de är ju inte helt bortkastade de heller.

1 kommentar to “Träningsrapport”

  1. Bergkvist säger:

    Tjena! Nästa helg ska jag till Borlänge åka lite skidor utför. Då tänkte jag du får bjuda på lite fika :)

Lämna en kommentar