Helgen

Ikea väntade i lördags så därför var jag uppe i ottan och plågade mig själv och testcykeln med styrkeuthållighet och snabbhetsintervaller. Malin och jag tog sen svärfar Pelles firmabuss till Valbo och lyckades skrapa ihop mitt livs hittills längsta kvitto. Temat för dagen var förvaring och vi lyckades rätt bra. Hennie var hemma med mormor och morfar. Hemkomna från Ikea var det först uppackning och sen ett par svängar till Bergebo för hämtning av datamöbel och ett gäng cyklar. Kvällen ägnades åt bokhyllan Billy.

Igår stod distans på schemat. Trodde jag hade dragit vinstlotten som körde inne under lördagens snöväder, men det visade sig att det fortsatt även under söndagen. Eftersom det väntade flyttbestyr även denna dag så stack jag ut i morgonmörkret och hade en spännande och fostrande tur till Falun via Aspeboda där jag klarade mig undan med endast en vurpa. I min forna hemkommun hade de plogat och via Hosjö, Sundborn och Skuggarvet begav jag mig hemåt mot Bölänge igen på leksandsvägen. Skulle gasa den sista halvtimmen och det gick bra ända tills jag kom in i självaste Borlänge där de inte hittat ut med plogbilarna. Höll dock i gasen trots allt men inte riktigt med samma fina jämna intensitet som innan. Kom hem, åt mat, skruvade Billy och sen till Bergebo för att packa ur källarförrådet. Klar och färdigflyttad kl 22.

Lämna en kommentar