SM sprint

Körde som planerat sprint-SM idag i strålande vinterväder vid Sidsjön i Sundsvall. Gick bra i 16 av 17 kontroller så med tanke på att jag inte rört kartstället sen SM i Lycksele ifjol så får jag vara nöjd. Blev sexa tillslut, dock en hel evighet efter de bästa. Var ganska stark i åkningen ändå tyckte jag, trots avsaknad av skidträning, men tekniken på de smala skoterspåren var allt annat än bra. Hade dåligt timing och svårt att hålla fart då det blev lite löst och knixigt. Resultat m sträcktider. Fick kramp i höftböjarna efter målgång men hoppas på att kurera dem fram till morgondagen så att jag kan starta på långdistansen också.

Efter avklarad tävling hälsade vi på Martin, Kajsa och Klara en sväng och sen bar det tillbaka till hotellet där Hennie hade svårt att komma till ro efter en händelserik dag. Köpte sen hämtmat på Sundsvalls tandoori. Satt fint!

Lämna en kommentar