Malins födelsedag

Malin fyller år idag. Dessvärre började dagen på minus för mig då jag inte lyckades pallra mig upp innan tjejerna och bjuda på frukost. Så resten av dagen har jag försökt plussat vilket innebar tömning av konservburks- och plastförpackningslagret, handling på Maxi, blominköp och tårtbakning och ändlöst smicker. Typ. Tårtan blev bra iaf och konstigt vore det väl annars då det var 250g finchoklad i den, bland annat. Både Hennies mor- och farföräldrar var sen här på födelsedagsfika vilket var trevligt men inte särskilt bra för deffningen inför crossäsongen. När de åkt hem var det sen hög tid att känna på den fina uteluften för första gången under dagen. Med rinnande näsa begränsades det till en promenad med Malin och Hennie upp en sväng till skidstadion och hem igen.

Har hunnit skruva lite på crossen imorse också. Fan vad värdelöst mothållet på klingbultarna är. Fick såklart inte loss en så nu måste jag ner till Cykelcentrum och återigen bekräfta min tumposition. De börjar bli vana…. Väntar nu bara på en bashguard sen är cykeln klar. Tävlingsdäck saknas också förresten, men jag tror jag nästan bestämt mig för tävlinghjul. Återkommer om det. Lagade förresten punkan på mina röda tufos med Liquisole. Bra skit. Som träningsdäck funkar de nog ett tag till nu.

3 kommentarer to “Malins födelsedag”

  1. janne.j säger:

    Liqisole är bra skit.jag brukar slunga i lite stans också.

  2. admin säger:

    Ja, det pös faktiskt ur sen men med stans så verkar det täta.

  3. wow gold säger:

    I know some wow gold in wow.

Lämna en kommentar