I am ironman

Eller försöker vara i alla fall. Därför blev det Gundes blodpuddingspytt igår. Fläsk, lök, blodpudding och äpple i en salig blandning serverat tillsammans med vitkålssallad med apelsin, rapsolja, vitvinsvinäger och kummin. Smakade oförskämt gott, och lär bli ett återkommande inslag i våra matlistor. Förutom det så kör jag två skivor paltbröd med leverpastej morgon och kväll. Kanske är det som gör att jag fortfarande är rostig i benen….

Det känns inget bra faktiskt. Har tagit det lugnt hela veckan med endast rull, bålstyrka och stretch vilket gör att kroppen känns pigg men lårmusklerna känns helt värdelösa. Syra direkt, vilket givetvis är väldigt frustrerande. Som tur är så kändes de något mindre värdelösa igår så förhoppningsvis är det på bättringsvägen. Har förälskat mig i SVT-play vilket gör att tristessen på TC:n hamnar på en något mer rimlig nivå. Har kollat dramaserien Stormen, första avsnittet i 183 dagar, valda delar av Popcirkus och en massa klipp från vinterns skidtävlingar. Perfekt då jag sällan har möjlighet att kolla på programmen på ordinarie sändningstid. Men jag skulle gärna byta datatittandet mot att stirra i vilken betongvägg som helst bara jag kunde köra intervaller.

Lämna en kommentar