Från Sixten till Kalla

Glömde rabbla det bland programmen jag sett på SVT-play. Bra var det hur som helst. Bilderna på SM-historiens brantaste utförsbacke (7:42 in i programmet) har jag sett förut och undrat var i Lugnetterrängen det egentligen är någonstans. Henrik Öijer borde ha koll på det, får fråga honom.

Åkte skidor själv idag också och det gick klart över förväntan med benen. Balsam för själen var det också då det var perfekta förhållanden på Tjärna Berget. Ski*Go’s -2 till -15 satt som gjuten och temperaturen var finfin. Passerade Halla, Ollesbodarna, Snickarbodarna och Bjusan och fick dryga en och en halv timme i boken.

Har uppgraderat bloggverktyget så jag provar att lägga in ett par bilder:
Äppelätning

Hennie i badrocken

Utsikt från köksfönstret på Malins väg

3 kommentarer to “Från Sixten till Kalla”

  1. Hammer säger:

    Vi övriga skido-grabbar har också funderat på var den där backen ligger. Vad vi har kommit fram till är att den måste vara i sluttningen väster om ”toppstugan”. Kan det stämma?

  2. Ingrid säger:

    Nu är jag nöjd.”Äntligen ”bilder på Hennie.I2 km skrillor både igår o idag, härligt.

  3. Tom säger:

    Så ska äpplen ätas!

Lämna en kommentar