Alternativ träning

Jorå, vastus medialis fortsätter trilskas. Ska ta massage idag igen och hoppas på att det ger en puff i rätt riktning. Eftersom problemen kommer och går när jag cyklar och eftersom jag inte känner någonting när jag tex åker skidor så känns det uppenbarligen som det är något som blockerar, gäller bara att hitta vad….

Diskuterade fram och tillbaka med både Aike och Reck igår och förutom att de båda gjorde mig lite bättre till mods så kom vi inte fram till någon riktig lösning. Behöver nu helt enkelt hitta någon som kan hitta källan till problemet. Fram till dess kör jag på med den träning som jag kan genomföra utan problem, dvs skidåkning. Trodde väl inte för några år sedan att jag skulle kalla det alternativ träning.

Hade planer på att köra skejtvasan imorgon, men då jag är osäker på hur mina ben reagerar och då tävlingshetsen brukar göra att man blundar för smärtsignaler så står jag över. Känns trist att inte få ta del av Vasloppsstämningen i år, men det kommer säkerligen flera chanser innan den globala uppvärmningen satt stopp för arrangemanget.

1 kommentar to “Alternativ träning”

  1. Ingrid säger:

    Vilken fantastisk solnedgång från ert kök. Blir det 1-årskalas? undrar Gammelfastern. Tråkit med din sena. Ser fram emot cykeltävling här i lärdomsstaden Uppsala!

Lämna en kommentar