Lördag

Hennie går nu. Fortfarande väljer hon att krypa då hon snabbt ska förflytta sig någonstans men nu kan hon gå längre sträckor. Bara hon har ett riktigt mål. Ett stort litet ögonblick var det i alla fall för mig när hon mötte mig gående när jag kom hem från jobbet i torsdags.

Har skidat tre dagar i rad. Skate på tävlingsspåren på Lugnet i torsdags, gick ok med benen men var lite stelt efteråt. Drog på i tre kvart ungefär och det kändes bra. Körde sen klassiska intervaller i den grymt fina diagonalbacken på skogsbilvägen vid Snickarbodarna igår. 5x8min med bara skogen, spåret och solen som sällskap. Ett av mina bätte intervallpass någonsin. Faktiskt. Vädret och naturupplevelsen gjorde nog sitt till i och för sig men ändå.

Mot Sims fäbod

Fick sen lite bakslag idag med allmän trötthet men vi drog ändå till Gyllbergen i morse där det blev dryga två timmar gnettempo, A2, G2, snabbdistans eller vad ni vill kalla det. Klart bästa förhållandena i Gyllbergen som jag upplevt. Massa snö, hårda spår och allt uppkört. Det är trots allt inte så pjåkigt att inte kunna cykla.  Eller jo, det är det visst förresten. Men kul att få smaka på de fina skidspåren nu när det är så mycket snö.

Hennie matsäckar i Gyllbergen

Lämna en kommentar