Gåtans lösning?

Besökte den forna triathlonlandslagsläkaren Johnny Johnsson igår och han kunde konstatera att det inte var compartment det handlar om i mina lår. Skönt! Däremot är vänster höftböjare jättesvag vilket gör mig sned och jag får ont i låren. Dock inte så mycket i vastus medialis utan Johnny trodde mer på sartorius eller gracilis. Det är väl ingen vild gissning direkt att problemen beror på bärande av flyttlass, mycket cykelträning och ändring i sadelposition. Frågan nu bara är hur snabbt jag kan komma till rätta med bekymren.  Ytterligare kiropraktorbesök, justering av sittposition, avlastning, stretch, alternativ träning och Voltaren är planen.

     

Helene Söderlund tog silver idag på sprinten på skidO-VM i Japan. Finska Hannele Tonna tog en välförtjänt seger efter lång och trogen tjänst i skidO-svängen. Grattis!! I herrklassen tog den nya generationen sitt första VM-guld då unge Andrey Lamov från Ryssland vann före ännu yngre Olli-Markus Taivainen från Finland. Bäste svensk blev min guldfavorit Peter Arnesson med en nionde plats. Resultat.

Lämna en kommentar