32

Väcktes av en trallande Hennie idag vilket värmde gott innan det var dags att bege sig till jobbet. Sista dagen innan spanienlägret innebär en del stress. Inte det roligaste sättet att fira födelsedagen på, men som tur var hade vi dubbelkalas igår för både Hennie och mig.

Bästa presenten är att benen fortfarande fungerar.

6 kommentarer to “32”

 1. Majjo säger:

  Grattis på den stora dagen! Vi håller tummarna för att benen håller och vi ska försöka ta väl hand om Mannie medan du är borta! Kör hårt!

 2. Ingrid säger:

  GRATTIS på Födelsedagen önskar Ingrid Dag och Farmor Hedvig! Önskar också LYCKA TILL i Spanien! Nu skall jag leta på er nya adress till Farmor som vill skicka kort till Hennie.

 3. Robban säger:

  Grattis gamling!! 32år..ojojoj, tur att man inte är så gammal ännu!

 4. Micke Björklund säger:

  Grattis på födelsedagen och tack för en fin tur i lördags. Trodde jag skulle få cykla själv sista biten, efter min otroliga tempoökning i Övre Svärdsjö och så blev det ju……..not:). Tänkte jag skulle köra 14h återhämtning på söndagen på sonens trehjuling men pedalerna passa inte så det blev 17min promenad till kupolen och inhandlade 63kg lösgodis(har läst nånstans att 1kg kolhydrater/per kilo kroppsvikt för återhämtningen……..eller hur var det nu?).
  Måste passa på och önska dig och laget en riktigt bra resa.

 5. Jokkmokkstomten säger:

  Grattis på födelsedagen Björnkorven finns att hämta hos Ulf -10 bra dagar på Vasaloppet bra väder o mycket bekanta Efter Vasaloppet mindre bra åkte akut in på Karolinska i tisdags operation galblåsan plockade dom bort Hemma nu med stort ärr på magen Lycka till i Spanien

 6. Jonas B säger:

  Ojdå, grattis på födelsedagen! Jag följer din cykelkarriär med intresse, känns ju hur stort som helst att ha tränat och tävlat med dig i tidernas begynnelse:)

Lämna en kommentar