Spanien

Här kommer en snabbuppdatering då uppkopplingen här i huset inte är den snabbaste.

 Jag lever och frodas här i Girona. Tyvärr inte helt enligt planen då benen inte riktigt vill vara med mig och då jag dessutom snorat igen i näsan. Det senare är dock inte alls allvarligt och kan mycket väl handla om en allergi av något slag. Får se om det blir bättre nu när jag flyttat från rumskamraten Sebastian Balck…

Får dock både sol och timmar i sadeln och dessutom umgås på nära avstånd med lagkompisarna. Vilka för övrigt ser ruskigt starka ut. För mig är det frustrerande att vara här och titta på när de andra gasar då jag inte vill något annat än att stampa på ordentligt i de fina backarna här så att lungorna piper och svetten pyr. Gäller dock att vara kall och inse att säsongen är lång även om det är svårt.

Lämna en kommentar