Hemma

Jag och Wilert flög från Girona kl 10.05 igår. Fick skjuts av Wille’s Sofia till centralen och sen tåget hem till Borlänge och vintern. Hemma på Malins Väg halv sju och fick således träffa Hennie i vaket tillstånd. Hurra! Hon var dessvärre blyg för mig men det släppte efter ett tag. Hon har blivit stor nu och det känns givetvis som det hänt hur mycket som helst på två veckor.

Lägret blev jättebra tillslut efter en lite trevande start för mig. Avslutade det sista tredagars blocket med laget och fick riktigt bra pass. Är en bit efter men det ska nog rätta till sig om allt funkar ett tag framöver. Det jag tappat mest under skadeperioden är åkstyrka och slätdrag vilket förhoppningsvis kan lockas fram med lite tävlingslik träning de närmsta veckorna. Känns sådär att sätta sig på vintercrossen igen, men kanske kan det gå att köra racer på lite större vägar om det blir lite varmare.

Åkte klassiskt på spåren hemifrån idag och då verkade våren väldigt långt borta. Grymt fint var det i alla fall!

1 kommentar to “Hemma”

  1. Flåsmannen säger:

    Skönt å höra att du äntligen är skadefri! Lycka till med den tävlingsförberedande fasen nu.

    /Lars

Lämna en kommentar