Prologen avklarad

Det blev en mycket bra start för laget med en tredjeplats för Linkan och en femteplats för Kalle. För egen del så gjorde jag inte någon av mina bättre prologer. Lite för feg i kruvorna och lite för klent tryck i pedalerna gjorde att jag hamnade på 79:e plats, ljusår efter storfräsarna.

Har precis varit och ätit middag som intas gemensamt med alla andra lag tio minuters bilväg ifrån vårt boende. Linkan har lärt oss att  i Frankrike måste man vara minst tio minuter före utsatt middagstid om man ska vara säker på att få smaka allt som bjuds då det är först-till-kvarn-principen som gäller och när det är slut är det slut. Idag fick vi matvete och fläskgryta som var helt ok.

Den uppmärksamme märker att jag slagit av kommentarfunktionen sen några inlägg tillbaka. Om ni tittar lite längre tillbaka i inläggshistoriken så förstår ni varför. Det går helt enkelt inte att hålla efter allt skräp längre.

Kommentarer är avstängda.