Tomas cyklar

Jag känner ingenting i armen när jag cyklar så nu är jag igång igen. Bra va! Pressade ett varv runt Toftan på tempocykeln igår och det kommer nog att bli en plågsam upplevelse att köra två varv lagtempo där på fredag. I morse lyckades jag dessutom klämma in ett pass innan jobbet eftersom jag började lite senare än vanligt. Så det blev en sväng runt Smedsbo och Aspeboda kryddat med 5 hårda men korta intervaller.

Jobbade sent idag då vi hade informationsmöte för allmänheten om ombyggnaden av Kvarnsvedens skola ikväll. Jag var lite pirrig innan eftersom det var meningen att jag skulle inleda, hälsa välkommen osv. Det kom tre pers så det var inte så farligt…

Hade tänkt lägga ut lite bilder från Belgien och Frankrike men orkar inte nu. Får se om det blir något imorgon.

Lämna en kommentar