Pollenallergi?

Jag har inte blivit nåt sämre, snarare tvärtom. Med de symptomen jag hade igår morse och i förmiddags så borde jag vid det här laget vara dyngförkyld om det skulle vara som det brukar, men det är jag alltså inte. Mig veterligen har jag inte haft pollenallergi förut men som det känns nu så är det nog någonting i luften jag är känslig mot.

Eftersom jag inte tävlade idag heller så passade Malin på att ta en distanstur på cykeln och jag och Hennie vaktade gården på förmiddagen. Sen blev det byte till sommardäck, av med takboxen och ilfart till Sundborn för att titta på tävlingen där. Fredrik Ericsson visade åkstyrka och vann solo före Robban som spurtade om Lucas Persson på sista metrarna. Började känna mig bättre på eftermiddagen så när vi kom hem efter tävlingen så stack jag ut och testade lite och det kändes ok. Så förhoppningsvis blir det en start den här helgen i alla fall.

På måndag blir det i alla fall till att ta fram sprintbenen då jag på Rommetravet ska tävla mot en häst framförd av Daniel Tynell. Eftersom Daniel behövde träna på att vara kusk och jag ville testa om det var cross eller MTB som skulle vara snabbast så var vi där och provåkte lite igår. Jag får gå på innerspår och där finns det en hårdare yta där crossen lämpade sig bäst och som det verkade så kommer det att bli en ganska jämn kamp. DD var där också och enligt dem kan jag tydligen titulera mig cykelproffs. Inte illa. Heltidsjobbet på Tunabyggen gör jag bara för att ha någonting att göra på fritiden… Artikellänk.

Bjuder på lite bilder från dagen:
Hennie i sandlådan

Stevenson, Halvar och Mike

Robban stöter

Hennie och Malin fikar

Fredrik och Stillfors

Det gäller att göra sig fin till målgång

Robban mot Lucas

1 kommentar to “Pollenallergi?”

  1. Thomas säger:

    Mot pollen använder man Loratadin, är inte med på RF-röda listan och efter några dagar känns symtomen mindre, visst är man lite trött & snorig men klart bättre iaf :-) T

Lämna en kommentar