Benproblem

Så var det dags igen. Lårkramper. Hade lite ryckningar i baksida lår i tisdags på jobbet men tänkte inte så mycket på det. Gjorde dock ont när jag cyklade hem på eftermiddagen så jag tog en till vilodag. Igår var det sen tänkt att jag skulle köra rekordmilen i Torsång men jag hann bara fem minuter in i uppvärmningen innan krampen i höger framsida var ett faktum, så det var bara att vända hem igen. Så jäkla surt. Precis samma känsla som den 25 september ifjol och givetvis är jag bekymrad om det är något nytt långvarigt på gång. Lite positivt för självförtroendet å andra sidan då jag fick lite förklaring varför det gick tungt på Kinnekulle i söndags.

Idag testade jag dock igen och rullade tillsammans med Fredrik Frykberg iväg mot Långshyttan vid tiosnåret. Med besök i Garpenberg och Kloster tog vi sen en långfika med räkmacka på Lappens i Hedemora och styrde sen hemåt över Pungmakarbo, Säter och Gustafs.  Dryga fem timmar i boken. Benen var inte bra, men okej och bara att klara av att cykla var en framgång idag.

Gläds med Halvar och laget som tog spurttröjan på Olympias Tour igår och idag visade Linkan på gamla storfräsartakter när han la in en attack på slutet som så när höll ända hem, och slutade med fjärdeplats på etappen. Inte illa alls.

Lappens

Lämna en kommentar