Tartu GP & Rattaralli

Sitter på färjan hem från Estland och surfar på gratis wifi med mobilen.

Gårdagen blev en besvikelse. Var sliten sen fredagen och fick ont i ryggen tidigt. Tappade motivation och stridslust efter det och hamnade sedemera i gruppetton. Tänkte bryta men tog mitt förnuft till fånga och passade på att träna lite då jag hade chansen och åkte runt alla de 19 milen inne i Tartu. Var dock för långt efter för att få något resultat.

idag var det gran fondot Rattaralli och det var riktigt bra fart direkt. Försökte tävla lite bättre men efter 6 mil fick jag punka och utan följebil bakom var det kört. Hade dock tur och fick hjul av polackerna som stannat hos en vurpad cyklist strax framför. Agerade sen lok åt estniska motionärer de kvarvarande 6 milen vilket var sjukt tråkigt men visserligen bra träning det också.

Lämna en kommentar